Aanleg van een eb- en vloed bodem

U wilt uw paarden trainen op de ideale bodem. Een paardensportbodem die de juiste hardheid, stabiliteit en veerkracht biedt. De eb- en vloed bodem van bmX Horse Products is de oplossing. bmX Horse Products heeft 15 jaar ervaring in het aanleggen van paardensportbodems.

Hoe maken wij uw eb- en vloed bak

Wij voorzien uw paardensportbodem van een eb- en vloedsysteem: bodems met een geïntegreerd bewateringssysteem. U hoeft deze bodems nooit meer te beregenen. Door eenvoudigweg meer of minder water toe te voeren, stelt u de juiste hardheid van de bodem in. Het geheim van deze bodem is de eb- en vloedtechniek. Via buizen en een put wordt extra water aangevoerd als de baan droog is. Dankzij diezelfde buizen is de waterstand nooit te hoog. De eb- en vloed bodem bestaat uit verschillende speciale zandsoorten. Deze hebben we zorgvuldig geselecteerd: ze zorgen voor een bodem die stabiel is, maar ook waterdoorlatend. Onze eigen vakmensen zijn uitgerust met de modernste machines en realiseren uw nieuwe bodem compleet!

Voordelen van een eb- en vloed bodem

  • Nooit meer sproeien
  • Geen stof meer vanuit de bodem
  • 100% natuurlijke materialen
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Stabiliteit  / hardheid van de toplaag eenvoudig te regelen
  • Geschikt voor binnen- en buitenrijbanen

Kosten/prijs voor aanleggen eb- en vloed bodem

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van een eb- en vloed bodem? Neem dan contact op met bmX Horse Products. Wij voorzien u graag van een deskundig advies over wat er allemaal bij komt kijken, wat de kosten zijn en voorzien u van een eventuele richtprijs. Voor een uitgebreide offerte komen we de situatie ter plekke bekijken. U ontvangt vervolgens een duidelijke vrijblijvende prijsopgave. Naast de aanleg van de eb- en vloedbodem voeren wij ook bijkomende werkzaamheden uit, zoals het maken van paddocks, plaatsen van paarden omheiningenverlichting en bestratingswerkzaamheden.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }