Paardensportsbodems

Een goede bodem is essentieel

Een goede bodem is van groot belang voor de ruitersport. Maar wat is nu een goede bodem? U weet waarschijnlijk wel wanneer het niet goed is. Een goede paardensport bodem is stabiel, veerkrachtig en goed waterdoorlatend.

bmX Horse Products is gespecialiseerd in eb en vloed bodems. Deze bodem biedt de juiste hardheid, veerkracht en stabiliteit. Niet voor niets is de naam ‘eb en vloed bodem‘ gekozen. Deze bodems hebben een geïntegreerd bewateringssysteem. Daarom hoeft u deze bodems nooit meer te beregenen. Door meer of minder water toe te voegen, stelt u de gewenste hardheid in. Op basis van ruim tien jaar ervaring heeft bmX Horse Products verschillende soorten paardenbakzand geselecteerd die samen de bodem vormen. Daardoor is de bodem stabiel en tegelijkertijd waterdoorlatend.

Interesse?

Indien u interesse hebt in een van onze bodems, kunt u contact opnemen met bmX Horse Products. Wij komen voor een uitgebreide offerte altijd eerst uw situatie bekijken waarna u een duidelijke prijsopgave ontvangt, geheel vrijblijvend. Uiteraard voeren wij ook de bijkomende werkzaamheden uit bij de aanleg van een paardensportbodem, zoals het maken van paddocks, het plaatsen van hekwerkenverlichting en bestratingwerkzaamheden.

Meer weten over onze paardensportbodems? Bekijk onze andere producten, neem direct contact met ons op of bel 06 30 1020 31.