Paardensportbodems

Bent u op zoek naar een paardensportbodem? Een goede bodem is essentieel voor de ruitersport. Maar wat is nu een goede bodem? U weet waarschijnlijk wel wanneer het niet goed is, maar hier geven we enkele tips voor de juiste keuze. De bodem moet regelmatig en voldoende stabiel zijn en het onderhoud moet gemakkelijk uit te voeren zijn. Bij een buitenbodem mag de afvoer van regenwater geen probleem zijn. En tot slot, heel belangrijk: de aanlegkosten van de paardensportbodem moeten in verhouding staan tot het gebruik en de levensduur van de bodem.

bmX Horse Products is gespecialiseerd in
eb en vloed bodems. Deze bodem biedt de juiste hardheid, veerkracht en stabiliteit. Niet voor niets is de naam 'eb en vloed bodem' gekozen. Deze bodems hebben een geïntegreerd bewateringssysteem. Daarom hoeft u deze bodems nooit meer te beregenen. Door meer of minder water toe te voegen, stelt u de gewenste hardheid in. Op basis van ruim tien jaar ervaring heeft bmX Horse Products verschillende soorten paardenbakzand geselecteerd die samen de bodem vormen. Daardoor is de bodem stabiel en tegelijkertijd waterdoorlatend.

Indien u interesse hebt in een van onze bodems, kunt u contact opnemen met bmX Horse Products. Wij komen voor een uitgebreide offerte altijd eerst uw situatie bekijken waarna u een duidelijke prijsopgave ontvangt, geheel vrijblijvend. Uiteraard voeren wij ook de bijkomende werkzaamheden uit bij de aanleg van een paardensportbodem, zoals het maken van paddocks, het plaatsen van
hekwerken, verlichting en bestratingwerkzaamheden.

Meer weten over onze paardensportbodems? Bekijk onze andere producten, neem
direct contact met ons op of bel 06 30 1020 31.