Paardenomheiningen/Hekwerk

De finishing touch voor uw paardenomgeving

Bent u op zoek naar een paardenomheining of hekwerk? BmX Horse Products biedt u diverse mogelijkheden voor een paarden omheining.

Country Fence is een stijlvol hekwerk als paardenomheining. Het gecreosoteerde grenenhout is niet aantrekkelijk voor paarden om in te bijten. Bovendien is het onderhoudsvrij en heeft het een lange levensduur. Het hekwerk heeft afgeronde hoeken en krijgt geen scherpe uitsteeksels bij eventueel breken. Een authentieke paarden omheining met een natuurlijke uitstraling krijgt u met onbehandeld eikenhout. De Ranche fence heeft een bijna Amerikaanse uitstraling door het heldere wit. Hier is kunststof gebruikt dat vier keer zoveel buigkracht heeft als hout.

Hoeveel vrijheid u uw paarden ook wilt geven, er zijn grenzen. Die grenzen kunt u aangeven met een elektrische paarden omheining. Uw dieren zullen het schrikdraad snel herkennen en op veilige afstand blijven. Uiteraard leveren wij deze omheining compleet, inclusief elektra raster, schrikapparaat, isolatoren en schrikdraad.

bmX Horse Products maakt uw paarden omheining compleet met fraaie poorten en doorgangen. Het plaatsen van een paarden omheining vereist vakmanschap. Voor een professionele uitstraling wilt u rechte lijnen hebben met palen die exact waterpas staan. Wij hebben een eigen montageploeg die uw paarden omheining perfect installeert. Wij maken gebruik van een unieke palentrilmachine die de paal muurvast in de grond plaatst.

Meer info over de paarden omheining van bmX Horse Products? Bekijk onze foto impressies, neem direct contact met ons op of bel 06 30 1020 31.