Polyvlokken (Geopad)

U wit voor uw paardenbak een goede paardensportbodem hebben. Dat rijdt lekkerder voor u en voor uw paarden. Als uw paard te diep wegzakt in het zand, is dat niet goed voor de spieren. Op een slechte bodem heeft u meer last van opdwarrelend stof. En een slechte bodem vraagt simpelweg meer onderhoud.

Door het gebruik van polyvlokken (geopad) krijgt uw bodem voldoende stabiliteit. De mengverhouding van uw toplaag met geopad bepaalt of uw bodem geschikt is voor dressuur of voor springen.

bmX Horse Produts produceert geopad onder een eigen naam, namelijk
Stability Mix. Dit is synthetische vilt die vermengd met zand uitzonderlijk veel voordelen biedt. Het verhoogt de stabiliteit en de veerkracht van de toplaag. Onze geopad is toe te passen bij nieuwe bodems maar ook bij bestaande bodems. U zult merken dat u vervolgens minder slijtage hebt aan de bodem. Onze geopad bevordert de waterdoorlaatbaarheid van de toplaag en bij koude zal uw toplaag minder snel bevriezen. Dankzij de speciale eigenschappen van Stability Mix is deze zowel indoor als outdoor te gebruiken.

U kunt onze geopad zelf aanbrengen of het door ons laten verzorgen. Wij verdelen de Stability Mix over de bodem en frezen de toplaag, zodat een optimale mix ontstaat.

 

Prijs Polyvlokken

Stability Mix € 0,90 per kg
Stability Mix Fiber € 1,05 per kg
Prijzen zijn excl. btw en incl. transportkosten.