Kantploeg

Bent u op zoek naar een kantploeg? Wordt de rijbak van uw manege intensief gebruikt? Dan ziet u op dezelfde dag met regelmaat de hoefslag aan de buitenkant van de rijbak. Dat loopt niet lekker voor de paarden. Het is niet altijd nodig om meteen een bodemvlakker te gebruiken, u kunt voor onderhoud tussendoor de kantploeg nemen.

De kantploeg is een praktisch handgereedschap waarmee u de hoefslag egaliseert. Het grote voordeel van de kantploeg is dat u de hindernissen niet hoeft te verplaatsen, u trekt de kantploeg er als het ware omheen. De kantploeg is geschikt voor gebruik op alle bodems.

Uiteraard hoeft u niet alles zelf te doen. Het fijne van de kantploeg is dat het handgereedschap is dat dor iedereen gebruikt kan worden, ook door de leden van uw manege of door de leerlingen. Het is nog eenvoudiger dan gras maaien. Even met de kantploeg door de bak heen lopen en de bodem is weer uitnodigend en nieuw en de paarden kunnen er 'licht' op lopen, zonder weg te zakken in de hoefslag van een ander.

bmX Horse Products heeft, met zijn meer dan tien jaar ervaring in de paardensportwereld, vanzelfsprekend een goede kantploeg voor u in het assortiment. Een apparaat dat echt een aanvulling is op de bodemvlakker en eigenlijk onontbeerlijk is bij elke paardenbak, of het nu om dressuur, springen of recreatief rijden gaat.